Min blogliste

  • Kendte danskere - H.C. Andersen var en helt fantastisk forfatter. Hans eventyr har udviklet sig til en masse ting. Der er kommet teaterstykker og en masse film og helt klart...
    11 år siden

mandag den 17. september 2012

Spanien projekt

1) Mandag 17/9-12
Idag vil vi gerne nå at lave skrive opg. Og logbogen. I skrive opg er der nogle opg som der skal laves. Der er f.eks. problemformulering og arbejsdspørgsmål. Det vil vi meget gerne nå at lave idag.

Opsamling: Vi fordeler det sådan så vi for en ting hver. Så behøver vi ikke alle sammen og stå med en opgave som skal diskuteres. Vi vil meget hellere have at vi laver det alene. Så kan vi jo fortælle til hinanden hvad vi har skrevet om. Så vi er sammen om et men laver tingene hver for sig.  Opsamling :Idag nåde vi næsten al ting vi måler bare lige og få lavet flaget men det gør vi imorgen.

2) Tirsdag 18/9-12
Idag vil vi gerne nå at få lavet nogle arbejdspørgsmål. Så vi kan komme videre. Vi fordeler det ligesom igår vi gør en ting hver men så sørger vi for at forklare det til hinanden så vi kan komme ind  hinandens. Vi har også fået lavet nogle arbejdspørgsmål sådan lyder de:

1) Hvorfor dræber de tyren efter Tyrefægtning?
2) Hvad taler de?
3) Hvad er deres national dyr?
4) Fodbold i Spanien?
5) Hvad spiser de?
6) Hvilke kæledyr har de?

Vi har lavet en masse og lært en masse. Vi har nået meget vi har fået lavet flaget jaahhh og så har vi fået lave det meste af indholdsfortegnelsen. Ida hun er næsten færdig med hende emner og sunny har lavet et matematik spørgsmål det har ida og jeg også lavet. Så vi er godt i gang.........................

Opsamling:
Vi er nået rigtig langt vi mangler et spørgsmål fra matematik spørgsmål og nogle andre ting det kører og vi har fortal et lille referat om det vi har skrevet om.

3) Onsdag 19/9-12

Idag tror jeg vi når at lave alle matematik spørgsmål også måske også de fleste arbejdspørgsmål så det går jo fint så mangler vi konklusin kider og de andre ting. Vi arbejder meget for at blive færdig men selvfølgelig handler det ikke kun om at blive færdig en også gøre det godt. Vi fordeler det ligesom vi plejer bare hvor vi giver hinanden et lille referat så vi alle er med.

opsamling: idag har vi fundet ud af hvad de forskellige har lavet f.eks. Sunny han har sammenlignet en cola i dankse kroner og en cola i euro. Ida har printet ud og lavet en masse gode sider jeg har selv fundet ud af hvad de taler og det er ikke kun
spansk.

4) Torsdag 20/9-12
Idag vil vi gerne bive færdig med planche og landets historie og priser og måske også national dyret i Spanien. Jeg ved ikke om vi kan nå det men det håber jeg på. Vi fordeler det ligesom sidst men vi skal nok give et referat.

Opsamling: Jeg var desværre ikke med til opsamling fordi at jeg skulle til lægen.

5) Fredag 21/9-12

Idag fordeler vi det ligesom alle de andre gange. Vi fortsætter også bare på det vi lavede igår. Når vi så er fædige så fortæller vi lidt af det vi har skrevet til hinanden. Det er bare ligesom vi plejer. Men denne gang tror jeg at vi vil gøre noget mere fordi at vi snart har weekend og det skal være færdigt til på fredag. Eller næste fredag. Vi er nået ok langt men før vi for lavet mad skal vi også havde lavet plance og rapporten.

Opsamling:
På mandag vil vi gerne nå at blive færdig med planchen. Fordi at vi skal lave ad på tordag. og lige efter skal vi jo fremlægge for klasserne så det er vi nød til omen vi har også tirsdag og onsdag men hvis vi bliver færdige med det på mandag så har vi de andre dage til rapporten. Det ville blive skønt. Jeg syntes vi har klaret det godt i denne uge. Jeg håber det vil være sådan i næste også for så er vi jo godt på vej det kører rigtig godt. Sunny for lavet noget også selv om han sidder på v mand ahaha. ida un laver også meget hun er næsten færdig og mig det kører da også godt.

6) Mandag 24/9-12

Idag skal vi blive færdige med vores emne og når vi så har lavet dem færdige så kan vi faktisk nå at blive færdige fordi at vi skal jo lave mad på torsdag eftersom vi ikke er sikre på det kan holde sig. Altså spansk røerne.

Opsamling:
Idag er det gået fint vi er færdige med emnerne til rapporten og mangler nu kun planchen. Det kører det bliver fedt.

7) Tirsdag 25/9-12

Idag skal vi nå at blive færdige med planchen altså ikke emnerne men bare planchen

Opsamling:
Mig og ida har været nede og printe ud på biblo og imorgen så vi vi være helt færdige fordi at der skal vi lave mad og sunny han skal bare printe ud imorgen så er vi færdige.

8) Onsdag 26/9-12

Idag skal vi helst blive færdige så der er ikke noget med at fjolle rundt der skal arbejdes!!!

Opsamling:

Vi er nu færdige og mangler kun nogle tale kort og øve lidt til fremlæggelsen og selvfølgelig ogå maden Men det når vi da imorgen haha




Ingen kommentarer:

Send en kommentar