Min blogliste

  • Kendte danskere - H.C. Andersen var en helt fantastisk forfatter. Hans eventyr har udviklet sig til en masse ting. Der er kommet teaterstykker og en masse film og helt klart...
    11 år siden

onsdag den 30. april 2014

Debatindlæg

Hvornår er det sjovt?


At kunne grine af folk som slår sig på videoer ville svare til det samme som at stå og grine af uskyldige personer som også skader sig selv. At kunne udnytte folk for deres dumheder eller uheld, er nok det laveste man kunne tænke.

En video viser her hvordan en dreng kan irritere en pige ved at pille ved hendes hår med hans blyant. Pigen prøver at få ham til at stoppe, ved at slå ud efter ham. Det lader til at drengen ikke stopper og han fortsætter så med hans dårlige opførsel.  Indtil at læren opdager chikanen, og med det samme for kastet en smartboard svamp efter ham. Den tunge plastic svamp for ramt drengen lige i hovedet og med det samme ser man nogle grine og til slut slukker kamera-manden for optagelsen.

Disse videoer er virkelig noget man kan kalde for mobning over nettet. Alle de her optagelser ender til sidst inde på facebook, og er bliver meget hurtigt populære iblandt unge og ren faktisk også ældre. Alle os som ikke har en rolle i alle de her videoer, sidder bare derhjemme og kan skrald grine af disse mennesker som bliver udnyttet på det hårdeste.

Lige umiddelbart kører der en video rundt på facebook, med en dreng som synger sangen "Let it go" fra filmen "frost". Han synger nu meget godt, i det, han hoster og en kæmpe snotter flyver ud af næsen på ham. Drengen i videoen er heller ikke den tyndeste, og nok med det, er der en eller flere personer som vælger at udnytte den stakkels dreng ved hjælp af denne video. Tænk så på at være den dreng nu! Vi sidder bare her og griner for vi kan være glade for at det ikke er os der ser så dumme og fede ud! Men hvis vi havde været den dreng lige nu, tror jeg ikke jeg ville, på nogen måde, kunne klare alt den latter og skam, som vi mennesker kan udsætte så hjælpeløse mennekser for.


Her er et link til videoen med drengen der chikanere pigen og hendes hår:

http://m.youtube.com/watch?v=o0vhQ_g28qc

Linket her er videoen til drengen som synger og til sidst kommer ud for et mindre uheld:

http://m.youtube.com/watch?v=fz2jaIx1wCo


Jeg syntes selv at kunne vise folk frem, fra deres dårlige sider og synsvinkler er så snot dumt! Det er syndt for dem og tarveligt! Hvis det havde været mig der var, delt og liket på nettet, på den måde, ville jeg nok bare flytte langt væk! langt væk fra alle og en hver! Jeg ville ikke kunne holde ud at folk skulle gå og kritisere mig for et uheld, og sige lort og atter lort om mig! Jeg ville næsten ikke kunne klare at tænke på den følelse man har når man er offeret for sådan noget mobning. Det er nederen og virkelig lavt af de personer som mener de kan få mange likes og følger ved at udnytte deres ven eller familie på den måde!

Hvad mener du?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar