Min blogliste

  • Kendte danskere - H.C. Andersen var en helt fantastisk forfatter. Hans eventyr har udviklet sig til en masse ting. Der er kommet teaterstykker og en masse film og helt klart...
    11 år siden

søndag den 4. maj 2014

Debatindlæg!

Amanda Todd, navnet på den pige som begik selvmord ved hjælp af hængning. Amanda Todd var en normal skole pige i syvende klasse som en dag valgte at gå på webcam med et par venner. Dette webcam opkald udviklede sig langsomt til Amandas største maridt. Den næste som foretog et opkald med Amanda var en mand som bad Amanda om at flashe sine bryster, så ung som Amanda nu var og ikke rigtig tænkte sig om valgte hun selvfølgelig at sige ja, hun gjorde det og fik mange kredits for hendes store bryster.

Et år senere var den pige som vi kendte fra syvende klasse nu rykket op til ottende. Amanda fik en dag en meddelelse fra facebook af en ukendt mand. Efter Amanda fik læst beskeden opdagede hun at ukendt var ikke temaet for denne mand. Hun kendte ham nemlig fra det webcam opkald hun oprindende sidste år. Men som følgende havde manden skrevet til Amanda, at hun skulle gøre en ting for ikke at få sig selv i fedtefadet. Han bed hende venligt om at give hende et show over webcamet ellers ville Amandas bryster være det nye hit verden over på alle sider og nyhedsarkiver.

Amanda benægtede så, og hvad hun ikke vidste var at manden ikke bare troede, han havde taget et billed af Amanda og nu var Amanda det nye hit på Facebook og alle andre computersider. billederne gjorde at Amanda blev mobbet i skolen og tævet af mange piger. Amanda var så ulykkelig og valgte så at have en periode med druk og rygning.  Efter det, blev cutting hendes hobby, og det fortsatte bare. En dag prøvede hun også at begå selvmord ved at drikke afløbsrens. Men helt uheldig var hun ikke, hun blev kørt på hospitalet og blev så skyllet. Efter alt dette kunne den stakkels pige ikke klarer presset og den hårde mobning mere. Amanda Todd død den 10/10-12. Efter hele denne kamp, har en mand, et billed, og et opkald dræbt en 15 årig pige.

Jeg mener ikke på nogen måde at det er retfærdigt at kunne tillade sig at mobbe en pige ved at dele hendes bryster til resten af verden, bare fordi at han ikke får hvad han vil have. Mobning er heller ikke på nogen måde retfærdigt eller lovligt hvis det stod til mig. Men jeg har jo ingen indflydelse på hvad andre gør og kan tillade sig. Men at kunne ødelægge andres respekt for dem selv eller selvtillid er noget man gør fordi man har ondt i røven. Det er så vildt at tænke på at en person har været skyld i så meget lort! Han er grunden til at Amanda begik selvmord, hvis han aldrig havde lagt billedet ud, var hun ikke blevet mobbet! tænk over det.... Hvad kunne man have gjort, for at stoppe denne mands tanke om at ydmyge denne undskylde pige, selvom hun ikke helt uskyldig har været, men hvis man havde en chance for at kunne redde denne pige hvad ville du så have gjort?

5 kommentarer:

  1. fint indlæg det er godt

    SvarSlet
  2. Virkelig godt formuleret og beskrevet. Du har en god begyndelse og beskrivelse, men jeg mangler nogle løsningsforslag til problemet.. Ellers rigtig godt indlæg :)

    SvarSlet
  3. Jeg kan rigtig godt lide dit indlæg du har beskrevet det rigtigt godt. :D

    SvarSlet
  4. Det er et godt indlæg, du har også en god beskrivelse

    SvarSlet
  5. Du har gjort det fint, og har formuleret dig godt. Der bliver beskrevet meget;_)

    SvarSlet