Min blogliste

  • Kendte danskere - H.C. Andersen var en helt fantastisk forfatter. Hans eventyr har udviklet sig til en masse ting. Der er kommet teaterstykker og en masse film og helt klart...
    11 år siden

torsdag den 22. november 2012

Virus

Virus er en grim ting der findes. Der er mane forskellige virusser. Men en af de værste det er nok Ebola. Måske kender du den. Ebola er en meget hurtig dødelig virus. Den har ikke taget plads i Danmark heldigvis. Men den findes andre steder på planeten. Vi kan finde den i nogle dele af Afrika. Den findes i Congo, Sudan og andre lande. Ebola er en meget farlig sygdom. For at kunne se hvordan man har fået den kommer du til at kaste op og derefter er der tegn på du bløder alle steder og så er der en form for smeltning i kroppen eller hvordan man skal fortælle det.

Avis arktitel for bogen Virus:

                                           



                                                  
                                                   

Døden

Døden vil ramme alle hvis i ikke passer på virussen.

Vi har for nylig konctateret at vi er blevet ramt af en meget forfærdelig Virus/Sygdom. Den kan ramme alle og en hver så giv agt. Vi har ikke fundet ud af hvad den hedder eller så mange oplysninger eftersom soldaterne ikke vil give info. Men vi ved at en hver af jer som sidder derude vil blive hentet af dem så få pakket for i skal ud i rummet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar